Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σατανιστές άρπαξαν τη σορό μωρού από το νεκροτομείο

Σατανιστές άρπαξαν τη σορό μωρού από το νεκροτομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Μωρό, Σατανισμός,

Μπροστά σε μία μακάβρια έκπληξη βρέθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων οι γονείς ενός παιδιού 1 έτους στην Αργεντινή, όταν διαπίστωσαν ότι έχει κλαπεί η σορός του από το φέρετρο, εκφράζοντας φόβου ότι το έχουν κλέψει σατανιστές.

Ο μικρός Ciro Aranda πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου 2017 από πνευμονία, ωστόσο η σορός του φυλασσόταν σε ειδικό δωμάτιο σε νεκροτομείο . Ο Alberto και η Mara Aranda κρατούσαν στην κλειδωμένη αίθουσα τη σορό του μικρού μέχρι να βρεθεί διαθέσιμος χώρος στο νεκροταφείο.

Όταν έφτασαν διαπίστωσαν ότι το μικροσκοπικό φέρετρο ήταν άδειο. Ο δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι έχει ενδείξεις πως δράστες είναι τα μέλη μίας σατανιστικής αίρεσης στην μικρή πόλη Οταμέντι.

H Dr Ana Maria Caro που είναι υπεύθυνη για τις έρευνες ανέφερε ότι οι αρχές διερευνούν τις τοπικές φάρμες και τη γύρω ύπαιθρο.

«Υπάρχει μια γνωστή σατανιστική ομάδα στην περιοχή του Otamendi που πραγματοποιεί τελετουργικά. Ελπίζουμε ότι οι έρευνές μας θα φέρουν σύντομα αποτελέσματα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Αργεντινή. Τον περασμένο μήνα, συνελήφθη ο Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ, ο οποίος κατηγορείται ως ο αρχιερέας της αίρεσης και ως βασικός ύποπτος για την σεξουαλική κακοποίηση και τον διαμελισμό ενός 11χρονου στην πόλη Σαντιάγο τον Ιούλιο του 2016.

Σχετικά άρθρα