Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Ο λαός του Ιράν θα έχει μεγάλη υποστήριξη από τις ΗΠΑ τη δεδομένη στιγμή

Ντόναλντ Τραμπ: Ο λαός του Ιράν θα έχει μεγάλη υποστήριξη από τις ΗΠΑ τη δεδομένη στιγμή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ,

Τη στήριξή του στον ιρανικό λαό και στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σε μήνυμά του στο Twitter.

«Σεβασμός για το λαό του Ιράν που προσπαθεί να ανατρέψει την διεφθαρμένη κυβέρνησή του. Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από τις ΗΠΑ την δεδομένη στιγμή», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σε χθεσινή ανάρτησή του ο Τραμπ αναφέρθηκε στο θέμα του Ιράν και στις διαδηλώσεις χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ιρανική κυβέρνηση «κτηνώδη» και «διεφθαρμένη».

«Ο λαός του Ιράν επιτέλους αντιδρά στο κτηνώδες και διεφθαρμένο καθεστώς του Ιράν. Όλα τα χρήματα που τόσο ανόητα τους έδωσε ο πρόεδρος Ομπάμα πήγαν στην τρομοκρατία και στις τσέπες τους. Ο λαός έχει ελάχιστο φαγητό, υψηλό πληθωρισμό και καθόλου ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ΗΠΑ παρακολουθούν», έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι και τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρενέβη στην κρίση που έχει ξεσπάσει στο Ιράν, προτρέποντας σε αλλαγή καθεστώτος.

«Το Ιράν αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα, παρά την πολύ κακή συμφωνία που πέρασε με την κυβέρνηση Ομπάμα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Ο σπουδαίος ιρανικός λαός καταπιέζεται εδώ και χρόνια. Πεινάει για τροφή και ελευθερία. Ο πλούτος του Ιράν έχει κατασχεθεί, όπως και τα ανθρώπινα δικαιώματα. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα