Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επτά συλλήψεις για σεξουαλική παρενόχληση στον εορτασμό Πρωτοχρονιάς στη Γερμανία

Επτά συλλήψεις για σεξουαλική παρενόχληση στον εορτασμό Πρωτοχρονιάς στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμβούργο, Βερολίνο, Γερμανία, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Τουλάχιστον δέκα περιστατικά που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλθηκαν την Πρωτοχρονιά κατά τη διάρκεια της γιορτής για την υποδοχή του νέου έτους στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, ενώ εννέα γυναίκες κατήγγειλαν ανάλογα περιστατικά στην Κολωνία.

Μεμονωμένα επεισόδια αναφέρθηκαν και σε διάφορα σημεία του Αμβούργου.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερολίνου, συνελήφθησαν ήδη επτά άτομα ως ύποπτα για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος γυναικών που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά στην καθιερωμένη συναυλία μπροστά στην Πύλη του Βραδεμβούργου.

Οι γυναίκες δέχθηκαν την φροντίδα ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού του γερμανικού Ερυθρού Σταυρού, που βρισκόταν στην «ζώνη ασφαλείας» που λειτουργούσε στο σημείο καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στην Κολωνία, όπου το 2015 είχαν αναφερθεί δεκάδες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, εννέα γυναίκες κατήγγειλαν ανάλογα περιστατικά, ενώ αναγνωρίστηκαν ήδη τρεις ύποπτοι.

Η αστυνομία περιέγραψε την κατάσταση ως «ένα τυπικό Σαββατοκύριακο», καθώς, όπως επισήμανε, στην πόλη είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ατόμων, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση με την κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη την ίδια νύχτα του 2015.

Σχετικά άρθρα