Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κανίβαλος έφαγε την καρδιά του ερωτικού του αντίζηλου

Κανίβαλος έφαγε την καρδιά του ερωτικού του αντίζηλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κανιβαλισμός, Νότια Αφρική,

Ο πρώην εραστής μιας γυναίκας στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής συνελήφθη όταν βρέθηκε στο τραπέζι του σπιτιού της να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι την καρδιά του αντίζηλού του τον οποίο είχε μόλις μαχαιρώσει.

Οι γείτονες ήταν που ειδοποίησαν την αστυνομία. “Επιτόπου βρήκαμε τον ύποπτο, έναν Ζιμπαμπουανό, να τρώει μια ανθρώπινη καρδιά με μαχαίρι και πιρούνι”, δήλωσε προς την εφημερίδα “Κέιπ Τάιμς” ο Φρεντερίκ Βαν Βικ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο κανίβαλος δολοφόνος είχε πάει να επισκεφθεί την πρώην σύντροφό του και της έδωσε χρήματα για να πάει να αγοράσει οινοπνευματώδη.

Όταν εκείνη επέστρεψε, τα ουρλιαχτά της ξεσήκωσαν όλη τη γειτονία, καθώς βρήκε τον νέο σύντροφό της, τον 62χρονο Μπουγισέλο Μανόνα, μέσα στο αίμα και τον “πρώην” της να κάθεται στο τραπέζι και να κόβει με το μαχαίρι σε μπουκιές την καρδιά του θύματος.

“Η κατάσταση ήταν εντελώς τρελή. Του φωνάζαμε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν άκουγε”, αφηγήθηκε ένας γείτονας στους “Τάιμς” του Κέιπ Τάουν.

“Ακόμη κι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, ήταν μόνο μια περίπολος και φοβούνταν να μπουν μέσα. Χρειάσθηκε να ζητήσουν ενισχύσεις. Δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, πώς να μπουν σ’ ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει κάποιος που από το στόμα του κυλάει το αίμα ενός άλλου ανθρώπου;”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του φόνου είναι “σαφώς η ζήλια”.

Σχετικά άρθρα