Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το βίντεο-σοκ από την σύλληψη Ελληνίδας μοντέλου στο Χονγκ-Κονγκ

Δείτε το βίντεο-σοκ από την σύλληψη Ελληνίδας μοντέλου στο Χονγκ-Κονγκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Αστυνομία, Βίντεο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κίνα, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά, Χονγκ Κονγκ,

Την επιθυμία της να μην γνωστοποιηθεί στην οικογένειά της η σύλληψή της εξέφρασε η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,6 κιλών κοκαΐνης αξίας περίπου 300.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα shanghaiist.com και South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη, όπως ανακοίνωσε το τελωνείο του Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με την HuffPost η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Η συλληφθείσα είναι ενήλικη, συνεπώς έχει κάθε δικαίωμα στη μυστικότητα ακόμα και για τα μέλη της οικογένειάς της», αναφέρει αρμόδια πηγή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη δεν είναι κάποιο από τα γνωστά ονόματα στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς δεν είχε πολύ καιρό που είχε ξεκινήσει την καριέρα της.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα South China Morning Post, η νεαρή φέρεται να μετέφερε στις αποσκευές της κοκαΐνη βάρους 2,6 κιλών.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα όταν η γυναίκα έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία.

Εκεί σε ένα τυχαίο έλεγχο από τις Αρχές, διαπιστώθηκε πώς στις αποσκευές της μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα ναρκωτικά.

Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.

Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα