Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στην Ινδία: 16χρονος έκοψε τον λαιμό 7χρονου συμμαθητή για να μη δώσει διαγώνισμα

Σοκ στην Ινδία: 16χρονος έκοψε τον λαιμό 7χρονου συμμαθητή για να μη δώσει διαγώνισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ινδία ή Μπάρατ, Μαθητές,

Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Ινδία όπου ένας 16χρονος έκοψε το λαιμό ενός επτάχρονου συμμαθητή του στο ίδιο σχολείο, νομίζοντας ότι λόγω του θανάτου δεν θα διεξάγονταν οι εξετάσεις που έπρεπε να δώσει.

Η δολοφονία έγινε το Σεπτέμβριο σε ιδιωτικό σχολείο στο Νέο Δελχί και η Αστυνομία συνέλαβε το 16χρονο δράστη την Τετάρτη (8/11).

Πρώτος ύποπτος θεωρούνταν ένας οδηγός λεωφορείου, με τις αρχές να τον κατηγορούν ότι σκότωσε τον 7χρονο όσο προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ομολόγησε τα πάντα

Πλέον, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν στοιχεία για την ενοχή του εφήβου και ο εκπρόσωπος των ανακριτικών αρχών δήλωσε πως:

«Ο δράστης ήταν κακός μαθητής και στόχος του ήταν η αναβολή ενός διαγωνίσματος που έπρεπε να συμμετάσχει ενώ επίσης ήθελε να ακυρώσει με αυτό τον τρόπο και την προγραμματισμένη συνάντηση καθηγητών και γονέων στο σχολείο. Στην ανάκριση ομολόγησε τα πάντα».

Ο 16χρονος δράστης

Μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του ο έφηβος θα βρίσκεται σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων, ενώ επίσης και ο οδηγός του λεωφορείου θα μείνει υπό κράτηση ώσπου να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να «πέσουν» οι όποιες υποψίες υπάρχουν.

Σχετικά άρθρα