Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση: 31χρονη έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος!

Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση: 31χρονη έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εγκυμοσύνη, Έγκυος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια,

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος, σε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει “δίδυμα” από δύο διαφορετικά ζευγάρια γονέων!

Η 31χρονηΤζέσικα Άλεν συμφώνησε να γίνει παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι Κινέζων, σύμφωνα με την New York Post. Τον Απρίλιο του 2016, οι γιατροί χρησιμοποίησαν τεχνική in vitro εξωσωματικής γονιμοποίησης, για να παράγουν ένα έμβρυο από τους δότες γονείς και το εμφύτευσαν στην μήτρα της 31χρονης.

Η Άλεν σύντομα έμεινε έγκυος με το μωρό του άλλου ζευγαριού, αλλά στις έξι εβδομάδες της εγκυμοσύνης, της είπαν ότι κυοφορούσε δίδυμα. Η Άλεν εξεπλάγη όταν έμαθε ότι κυοφορούσε δύο δίδυμα. Πίστεψε ότι το έμβρυο των δοτών είχε χωριστεί στα δύο και έτσι κυοφορούσε πλέον πανομοιότυπα δίδυμα.

Έναν μήνα μετά τη γέννηση των δύο μωρών, έμαθε ότι τα «δίδυμα» δεν ήταν πανομοιότυπα. Φαινόταν διαφορετικά και ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ένα μωρό ήταν το βιολογικό παιδί της ίδιας της Allen και το άλλο μωρό ήταν το παιδί του ζεύγους δοτών από την Κίνα.

Τι είπε η 31χρονη

Αποδείχθηκε ότι, σε ένα εξαιρετικά σπάνιο ιατρικό περιστατικό που ονομάζεται superfetation (κάτι σαν «υπερ-εμβρυότητα), είχαμε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη μετά τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης», δήλωσε η 31χρονη.

Σχετικά άρθρα