Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ναυτικοί βρετανικού πυρηνικού υποβρυχίου βούταγαν στην κόκα και “το έκαναν” μεταξύ τους

Ναυτικοί βρετανικού πυρηνικού υποβρυχίου βούταγαν στην κόκα και “το έκαναν” μεταξύ τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Βρετανικό Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό, Ηνωμένο Βασίλειο, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά, Όργιο, Σκάνδαλο, Υποβρύχιο,

Εννέα ναυτικοί ενός βρετανικού πυρηνικού υποβρυχίου κατηγορούνται ότι έκαναν όργια μεταξύ τους βουτηγμένοι στην κόκα και άλλες ουσίες, σε ένα σκάνδαλο που τραντάζει το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό.

Το σκάνδαλο με τα όργια των εννέα μελών του πληρώματος του πυρηνικού υποβρυχίου «αναδύθηκε» στην επιφάνεια μετά από καταγγελίες για ανάρμοστες σχέσεις από ανώνυμες πηγές.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα στο HMS Vigilant, το ένα από τα τέσσερα βρετανικά πυρηνικά υποβρύχια.

Η έρευνα έγινε σε ολόκληρο το πλήρωμα, από το οποίο βρέθηκαν εννέα δείγματα θετικά σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως έγινε γνωστό, τα εννέα μέλη είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης, που χρησιμοποιείται σε πάρτι οργίων στη Βρετανία και όχι μόνο.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο υπουργός Άμυνας, Μάικλ Φάλον, ζήτησε φανερά εκνευρισμένος την πραγματοποίηση έρευνας και τεστ σε όλα τα πληρώματα, ώστε να διαπιστωθεί αν το περιστατικό στο υποβρύχιο ήταν μεμονομένο, ή αν το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Το ίδιο υποβρύχιο είχε εμπλακεί πρόσφατα σε σκάνδαλο φημών για σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών του πληρώματος. Συγκεκριμένα, γυναίκες και άνδρες αξιωματικοί ζούσαν τους έρωτές τους… είκοσι χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα.

Το θέμα είχε διαρρεύσει στον Τύπο, με συνέπεια να λάβει έκταση και να εξελιχθεί σε βασικό αντικείμενο συζήτησης.

Σχετικά άρθρα