Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Νέες απειλές για επιθέσεις στο Μουντιάλ με «θύμα» το Ντεσάμπ

Ισλαμικό Κράτος: Νέες απειλές για επιθέσεις στο Μουντιάλ με «θύμα» το Ντεσάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιονέλ Μέσι, Μουντιάλ, Ποδόσφαιρο, Ρωσία, Τζιχαντιστές,

Νέο κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις «μοναχικών λύκων» στο Μουντιάλ του 2018, που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας, απηύθυνε όργανο προπαγάνδας που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος.

Λίγες ημέρες αφού δημοσίευσαν αφίσα-απειλή που εικόνιζε ματωμένο τον αργεντίνο αστέρα Λιονέλ Μέσι, οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών έδωσαν στη δημοσιότητα αφίσα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ, τον οποίο αποκαλούν «εχθρό του Αλλάχ».

Η αφίσα εικονίζει τον κ. Ντεσάμπ καθισμένο, σιδηροδέσμιο, με στολή κρατούμενου, κι έναν μασκοφόρο να στέκεται πίσω του έτοιμος να τον πυροβολήσει με πιστόλι.

«Θα συνεχίσουμε να σας τρομοκρατούμε και να καταστρέφουμε τις ζωές σας», αναγράφεται στην αφίσα.

Πριν τρεις ημέρες ένα από τα προπαγανδιστικά όργανα του ISIS έδωσε στη δημοσιότητα αφίσα όπου εικονιζόταν ο αργεντινός αστέρας Λιονέλ Μέσι φυλακισμένος, να δακρύζει αίμα.

Τις απειλές των τζιχαντιστών αποκάλυψε η ιστοσελίδα SITE, η οποία παρακολουθεί την ακραία ισλαμιστική προπαγάνδα στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα