Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μόναχο: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι με πέντε τραυματίες

Μόναχο: Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι με πέντε τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γερμανία, Μόναχο,

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Μονάχου για τον εντοπισμό ενός άνδρα, ο οποίος νωρίτερα επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά τουλάχιστον πέντε άτομα.

«Έχουμε έναν ύποπτο», δήλωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μονάχου, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με το αν πρόκειται πράγματι για τον δράστη της επιθέσεων με μαχαίρι εναντίον πέντε ατόμων, τα οποία έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Η Αστυνομία, μέσω Twitter, ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συγκεκριμένες περιοχές και να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ έχει ανακοινώσει ότι αναζητά έναν σχετικά μεγαλόσωμο ξανθό άνδρα, περίπου 40 ετών, ο οποίος φορά πράσινο αθλητικό μπουφάν, γκρι παντελόνι και επιβαίνει σε παλιό μαύρο ποδήλατο.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια. «Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο – λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην Γερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο καθηγητής για θέματα ασφάλειας Χανς-Γκερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Σχετικά άρθρα