Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

31χρονος γεροντόφιλος ποζάρει με την 91χρονη ερωμένη του

31χρονος γεροντόφιλος ποζάρει με την 91χρονη ερωμένη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γεροντοφιλία,

Μπορεί ο έρωτας χρόνια να μην κοιτά, αλλά όταν ένας 31χρονος ερωτεύεται σφόδρα μια 91χρονη, εδώ δεν υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, αλλά βίτσιο μεγάλο.

Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ο 31χρονος Κάιλ δεν νιώθει έλξη για τα υπέροχα κορμιά, για τα ξανθά μαλλιά και τις νεαρές κοπέλες. Τη “βρίσκει”, όπως ομολογεί ο ίδιος, με τα ρυτιδιασμένα χέρια και τα… κρεμασμένη στήθη. Είπαμε, υπάρχει βίτσιο…

Το αντικείμενο του πόθου του Κάιλ είναι η 91χρονη Μάρτζορι (σε εννιά χρόνια “πιάνει” τα 100) με την οποία ο 31χρονος έχει ενεργή ερωτική ζωή (θα του μείνει στον τόπο και μετά να τον δούμε τι θα κάνει) και δηλώνει φουλ ερωτευμένος μαζί της.

Η σχέση των δύο κρατά 5 χρόνια, όταν δηλαδή ο Κάιλ ήταν 26 και εκείνη 86. Η Μάρτζορι έχει 6 παιδιά και είναι χωρισμένη τα τελευταία 37 χρόνια.

Πάντως, για να μην τρελαινόμαστε εντελώς, ο Κάιλ πάσχει από Γεροντοφιλία, η οποία σύμφωνα με την επιστήμη είναι διαστροφή του γενετήσιου ενστίκτου που οδηγεί άτομα αρκετά νέα να προτιμούν γέρους για ερωτικούς συντρόφους. Και το επισημαίνουμε αυτό, πριν πεταχτούν τίποτα… προοδευτικοί να υπερασπιστούν το δικαίωμα του Κάιλ στη διαστροφή!

Δείτε και το βίντεο ντοκουμέντο:

Σχετικά άρθρα