Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χάκερς από τη Β. Κορέα πιθανόν να έχουν υποκλέψει στρατιωτικά έγγραφα των ΗΠΑ και της Ν. Κορέας

Χάκερς από τη Β. Κορέα πιθανόν να έχουν υποκλέψει στρατιωτικά έγγραφα των ΗΠΑ και της Ν. Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νότια Κορέα, Χάκερς,

Οι βόρειοι κορεάτες χάκερς μπορεί να έχουν υποκλέψει ένα μεγάλο αριθμό διαβαθμισμένων στρατιωτικών εγγράφων, της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ, που αφορούν επιχειρησιακά σχέδια κατά τη διάρκεια πολέμου, ανέφερε ένας αξιωματούχος της Νότιας Κορέας στο πρακτορείο Yonhap News την Τρίτη.

Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος Rhee Cheol-hee είπε ότι 235 gigabytes στρατιωτικών εγγράφων έχουν ληφθεί από το Κέντρο Ολοκληρωμένης Άμυνας δεδομένων, επικαλούμενος πληροφορίες από ανώνυμους αξιωματούχους άμυνας, Yonhap News ανέφερε.

Το περιεχόμενο περίπου 80% των δεδομένων δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ανέφερε ο Yonhap, επικαλούμενη τον Rhee, προσθέτοντας ότι το hack έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Η Πιονγκγιάνγκ έχει αρνηθεί την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις, ανέφερε το πρακτορείο Yonhap, επικρίνοντας τη Σεούλ για την “κατασκευή” ψευδών ειδήσεωνσχετικά με τις online επιθέσεις.

Στην Ουάσινγκτον, το Πεντάγωνο δήλωσε ότι γνώριζε για τις εκθέσεις των ΜΜΕ αλλά δεν θα σχολιάσει για την πιθανή παραβίαση.

Σχετικά άρθρα