Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο έλεος του χιονιά η Ιαπωνία, δεκάδες τραυματίες

Στο έλεος του χιονιά η Ιαπωνία, δεκάδες τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιαπωνία,

Δεκάδες τραυματίες και χάος στις σιδηροδρομικές, αεροπορικές και οδικές συγκοινωνίες έχει προκαλέσει η σφοδρή χιονοθύελλα που πλήττει την Ιαπωνία σε όλο το μήκος της ακτής του Ειρηνικού.

Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί ότι αναμένεται να βαριά χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο του Τόκιο, για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια.

Οι αεροπορικές εταιρείες Japan Airlines και All Nippon Airways ακύρωσαν εκατοντάδες πτήσεις. Για λόγους ασφαλείας έχουν κλείσει ορισμένα τμήματα αυτοκινητόδρομων στις κεντρικές και ανατολικές επαρχίες της χώρας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τουλάχιστον 43 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε ατυχήματα στο χιόνι, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο NHK ανεβάζει τον αριθμό των τραυματιών στους 89.

Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ στις ανατολικές και βορειοανατολικές περιοχές της Ιαπωνίας.

Ένα στρώμα χιονιού κάλυψε πολλές μεγάλες πόλεις και η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε ότι αναμένεται να χιονίσει ακόμη και στο κέντρο του Τόκιο, για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK τουλάχιστον 89 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε ατυχήματα που σχετίζονται με την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα.

Οι αεροπορικές εταιρείες Japan Airlines και All Nippon Airways ανακοίνωσαν ότι αναβάλλονται όλες οι πτήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας οι αρχές έχουν κλείσει ορισμένα τμήματα μεγάλων αυτοκινητοδρόμων στις κεντρικές και ανατολικές επαρχίες της χώρας.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ στις ανατολικές και βορειοανατολικές περιοχές της Ιαπωνίας.

tok5

tok3

tok2

Σχετικά άρθρα