Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανικός και τραυματίες στο Λονδίνο – Έκρηξη σε βαγόνι (βίντεο)

Πανικός και τραυματίες στο Λονδίνο – Έκρηξη σε βαγόνι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βομβιστική Επίθεση, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Λονδίνο, Μετρό, Τζιχαντιστές,

Πανικός επικρατεί στο Λονδίνο από έκρηξη σε σταθμό του Μετρό. Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής.

Ο σταθμός έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα και δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της District Line από τον σταθμό Earls Court έως το Wimbledon.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Sun αναφέρει ότι σημειώθηκε έκρηξη σε σταθμό του υπόγειου σιδηροδρόμου του Λονδίνου.

Η εφημερίδα Metro, κάνει λόγο για έκρηξη ενός λευκού κοντέινερ στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου και αναφέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο.

Η έκρηξη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, σημειώθηκε μέσα σε βαγόνι του Μετρό στον σταθμό Parsons Green του δυτικού Λονδίνου.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό αλλά δεν σχολίασε περαιτέρω.

Πληροφορίες ότι η Αστυνομία προσπαθεί να εξουδετερώσει δεύτερη βόμβα στο τρένο

Ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας προσπαθούσαν λίγη ώρα μετά την έκρηξη να εξουδετερώσουν μια δεύτερη βόμβα στο τρένο.

Η δημοσιογράφος Νίκι Χάλεϊ έγραψε: «Η Αστυνομία λέει ότι έγινε τρομοκρατική επίθεση. Καταζητείται ένας άνδρας με μαχαίρι και αστυνομικοί εξουδετερώνουν μια δεύτερη βόμβα».

Το περιστατικό σημειώθηκε στη στάση Parsons Green, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Οι συρμοί στο σημείο έχουν ακινητοποιηθεί και τα δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μπροστά στο περιστατικό, μιλώντας στο BBC, είπε ότι ακούστηκε ένας θόρυβος και μετά υπήρξε ένα «τείχος φλόγας», το οποίο εξαπλώθηκε μέσα στο γεμάτο κόσμο βαγόνι.

Οι πόρτες άνοιξαν και οι επιβάτες -κάποιοι από αυτούς με εγκαύματα στο πρόσωπο- άρχισαν να τρέχουν ουρλιάζοντας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι πολλά άτομα τραυματίστηκαν και μετά την έκρηξη, από τον πανικό που ακολούθησε, καθώς ποδοπατήθηκαν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, άλλοι αυτόπτοι μάρτυρες, χωρίς να επιβεβαιώνεται, αναφέρουν ότι κάποιοι τούς φώναζαν πως υπάρχει άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι ή όπλο, με την αστυνομία να παροτρύνει όλους να απομακρυνθούν από το σημείο.

Δείτε βίντεο αμέσως μετά την έκρηξη

Δείτε εικόνα live:

Σχετικά άρθρα