Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος τις αναφορές περί παραίτησης του γαμπρού του Τραμπ

Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος τις αναφορές περί παραίτησης του γαμπρού του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, Τζάρεντ Κούσνερ,

Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει αναφορές ότι μερικοί από τους δικηγόρους της νομικής ομάδας που έχει οργανώσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχαν εισηγηθεί παραίτηση του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ από την θέση του υψηλόβαθμου συμβούλου του Λευκού Οίκου, αναφέρει το CNN.

Πηγές που γνωρίζουν την εξέλιξη της υπόθεσης γνωστοποίησαν στο CNN ότι η νομική ομάδα του Λευκού Οίκου στην διάρκεια της άνοιξης είχε εισηγηθεί την παραίτηση του Κούσνερ, προκειμένου να προστατεύσει τον πρόεδρο Τραμπ, από την διεξαγωγή των ερευνών αναφορικά με πιθανές επικοινωνίες υψηλόβαθμων συνεργατών του με τους Ρώσους.

Από την άλλη μεριά, η υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς δήλωσε ότι δεν υπήρξε “καμία παρουσίαση απόψεων” για το θέμα, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Η εφημερίδα -The Wall Street Journal- ανέφερε ότι οι δικηγόροι του Τραμπ πίστευαν πως ο Κούσνερ θα έπρεπε να παραιτηθεί, πριν από την δημοσιοποίηση των επαφών του με Ρώσους, που έγιναν γνωστές το καλοκαίρι.

Πηγές που γνωρίζουν το θέμα δήλωσαν στην WSJ ότι οι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου είχαν προετοιμάσει μία ανακοίνωση για την περίπτωση που ο Κούσνερ αποφάσιζε τελικά να παραιτηθεί.

Ο ίδιος όμως, δεν παραιτήθηκε και παραμένει εντός του στενού κύκλου των ανθρώπων και συμβούλων του Τραμπ.

Σχετικά άρθρα