Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με τις έρευνες για την μικρή Μαντλίν – Ερευνούν νέα περιοχή στην Πορτογαλία

Θρίλερ με τις έρευνες για την μικρή Μαντλίν – Ερευνούν νέα περιοχή στην Πορτογαλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαντλίν, Πορτογαλία,

Σε μία θαμνώδη περιοχή στο τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας απ΄όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν σε ηλικία τριών ετών επικεντρώνει τις έρευνες η αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το BBC ο χώρος έχει σφραγιστεί.

Η βρετανική αστυνομία αναμένεται να χρησιμοποιήσει ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και “ραντάρ που εισχωρούν στο έδαφος” αναζητώντας ενδείξεις φρεσκοσκαμμένου χώματος.

Η συγκεκριμένη περιοχή που σφράγισαν έχει έκταση περίπου ίση με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου και περιβάλλεται από διαμερίσματα και επαύλεις, πολλές εκ των οποίων εξοχικές.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που νοίκιαζε η οικογένειά της στην Πράια ντα Λουζ τον Μάιο του 2007 ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους τους σε γειτονικό εστιατόριο προκαλώντας ευρεία επιχείρηση αναζήτησής της ανά τον κόσμο και πρωτοσέλιδα στο διεθνή Τύπο.

Παρά την παγκόσμια έκταση που προσέλαβε η υπόθεση, η τύχη της Μαντλίν παραμένει άγνωστη.

Η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε την επανεξέταση της υπόθεσης το 2011, ύστερα από προτροπή του ίδιου του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον μετά τις εκκλήσεις από τους γονείς της Μαντλίν, και στη συνέχεια τη διενέργεια δικής της έρευνας από την οποία προέκυψαν κάποια νέα στοιχεία.

Σχετικά άρθρα