Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρό το επτάχρονο παιδί που αγνοείτο από το μακελειό στη Βαρκελώνη

Νεκρό το επτάχρονο παιδί που αγνοείτο από το μακελειό στη Βαρκελώνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαρκελώνη, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισπανία, Καταλονία, Τζιχαντιστές,

Ο επτάχρονος Βρετανοαυστραλός Τζούλιαν Κάντμαν, ο οποίος αγνοείτο από την Πέμπτη το απόγευμα στη Βαρκελώνη, μετά την τρομοκρατική επίθεση στην πόλη, τελικώς είναι νεκρός.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών επιβεβαίωσαν επίσης σήμερα με ανάρτησή τους στο Twitter ότι ταυτοποίησαν, μεταξύ των 14 νεκρών των δύο επιθέσεων στην Καταλονία, άλλα δύο θύματα, ιταλικής και βελγικής υπηκοότητας, χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες.

Έπειτα από αυτές τις ταυτοποιήσεις, ο αριθμός των θυμάτων που αναγνωρίστηκαν επισήμως από τις αρχές, οι οποίες ενημέρωσαν τις οικογένειές τους, ανέρχεται σε 12: τέσσερα είναι ισπανικής υπηκοότητας, δύο πορτογαλικής, δύο ιταλικής, ένα αμερικανικής, ένα ισπανοαργεντίνικης, ένα βελγικής και ένα βρετανοαυστραλικής.

Μεταξύ των Ισπανών που σκοτώθηκαν βρίσκεται κι ένα αγοράκι 3 ετών.

Εκ των 126 τραυματιών και από τις δύο επιθέσεις, οι 51 παραμένουν υπό νοσηλεία σήμερα, σύμφωνα με τον πρόσφατο απολογισμό της τοπικής κυβέρνησης. Δέκα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και 13 σε σοβαρή.

Διαβάστε ακόμη:

Με 120 φιάλες βουτανίου το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε να μετατρέψει τη Βαρκελώνη σε κόλαση

Ο ιμάμης του Ρίπολ καθοδηγητής των τζιχαντιστών στα χτυπήματα στην Καταλονία

Σχετικά άρθρα