Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιβανέζοι στρατιώτες που μάχονται τους τζιχαντιστές ύψωσαν ισπανική σημαία

Λιβανέζοι στρατιώτες που μάχονται τους τζιχαντιστές ύψωσαν ισπανική σημαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Ισπανία, Λίβανος, Τζιχαντιστές,

Λιβανέζοι στρατιώτες, στα βουνά τους στα σύνορα με τη Συρία, εκεί όπου καταδιώκουν τους τζιχαντιστές, κυμάτισαν σε ένδειξη αλληλεγγύης την ισπανική σημαία.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον ισπανικό λαό, μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος σε πόλεις της Καταλονίας.

Η εκδήλωση αυτή είναι ο υγιής διεθνισμός, δηλαδή ο διεθνισμός που θέλει τα έθνη να συνεργάζονται μεταξύ τους απέναντι στις δυνάμεις της τυραννίας και του σκοταδισμού.

Ο υγιής διεθνισμός, που εκφράστηκε και στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης με τους φιλέλληνες εθελοντές, δεν έχει καμία σχέση με τη διαστροφή του, τον εθνομηδενισμό, που κηρύττουν οι τελάληδες του πολιτιστικού μαρξισμού και οι υπάλληλοι των ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος.

Ο διεθνισμός είναι πρωτίστως πατριωτικός, διότι θεωρεί ως προϋπόθεση την αγάπη στη δική σου πατρίδα πριν προσφέρεις στις πατρίδες των άλλων.

Αυτή την ενάρετη ιδέα τη διαστρέβλωσαν οι χρηματοδοτούμενοι των ΜΚΟ του Σόρος και διάφορα γκρουπούσκουλα της περιθωριακής αριστεράς σε κατάργηση των εθνών και άλλες αφύσικες παλαβομάρες.

Ο σοσιαλισμός, όπως γεννήθηκε μέσα από τα οδοφράγματα της γαλλικής επανάστασης, είναι μια καθαρή πατριωτική ιδεολογία. Οι εθνομηδενιστές είναι πέμπτη φάλαγγα όχι μόνο στον σοσιαλισμό αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Εθνομηδενιστές εξάλλου υπάρχουν και στη “φιλελέ” δεξιά.

Σχετικά άρθρα