Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλιμακώνει τις πιέσεις ο Τραμπ: Αν ο Κιμ επιτεθεί στη νήσο Γκουάμ θα το μετανιώσει πραγματικά

Κλιμακώνει τις πιέσεις ο Τραμπ: Αν ο Κιμ επιτεθεί στη νήσο Γκουάμ θα το μετανιώσει πραγματικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Νήσος Γκουάμ, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,

Ακόμη περισσότερο κλιμακώνει τη ρητορική του έναντι της Βόρειας Κορέας ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποιώντας τον ομόλογό του της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ότι αν προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση ενάντια στη Νήσο Γκουάμ, «θα το μετανιώσει πραγματικά».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από τιτο Νιού Τζέρσεϊ όπου κάνει διακοπές, ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι ελπίζει η ηγεσία της Βόρειας Κορέας να αντιλαμβάνεται πλήρως τη βαρύτητα των προειδοποιήσεών του.

“Ελπίζω ότι θα καταλάβουν πλήρως τη βαρύτητα αυτού που είπα”

«Ελπίζω ότι θα καταλάβουν πλήρως τη βαρύτητα αυτού που είπα, και αυτό που είπα είναι αυτό που εννοώ», τόνισε ο κ. Τραμπ, αναφερόμενος στη δήλωσή του ότι τα αμερικανικά οπλικά συστήματα είναι «κλειδωμένα και οπλισμένα».

«Οι στρατιωτικές επιλογές βρίσκονται σε ετοιμότητα, κλειδωμένες και οπλισμένες, εάν η Βόρεια Κορέα ενεργήσει με ασύνετο τρόπο. Ελπίζω ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν θα ακολουθήσει κάποιον άλλο δρόμο!», έγραψε νωρίτερα στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα