Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Η βάση υποστηρικτών μου είναι πιο ισχυρή από ποτέ

Τραμπ: Η βάση υποστηρικτών μου είναι πιο ισχυρή από ποτέ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,

Με μπαράζ μηνυμάτων στο Twitter επέλεξε να γιορτάσει την 200ή μέρα ηγεσίας του ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρθηκε με σφοδρότητα ενάντια στους New York Times, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη της εφημερίδας ανίκανα αφού έπεσαν έξω σε όλες τις προβλέψεις τους (συμπεριλαμβανομένης της νίκης του) για το πρόσωπό του.

«Η βάση των υποστηρικτών μου είναι πιο μεγάλη και ισχυρή από ποτέ, παρά τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των Fake News», ανέφερε σε επόμενο τιτίβισμά του ο Αμερικανός πρόεδρος, επικαλούμενος τη μεγάλη προσέλευση στις συγκεντρώσεις του στην Άιοβα, το Οχάιο και άλλες πόλεις.

Όπως εξηγεί ο Τραμπ, η ψεύτικη ιστορία για τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές συνέβαλε στη συσπείρωση της βάση του, με την οικονομική άνθηση της χώρας του, την αύξηση των θέσεων εργασίας και την ασφάλεια των συνόρων να παίζουν τον δικό τους ρόλο στην ενίσχυση της πίστης των υποστηρικτών του.

«Δύσκολο να το πιστέψει κανείς ότι με τόσα fake news επί 24ωρου βάσεως στο CNN, ABC, NBC, CBS, τους New York Times και την Washington Post η βάση του Τραμπ δυναμώνει!» ανέφερε σε επόμενο tweet ο Αμερικανός πρόεδρος, συμπληρώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη για περισσότερες συναντήσεις.

Οι αναρτήσεις αφορούσαν στο πρόσωπο του γερουσιαστή Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ του Κονέκτικατ, ο οποίος φαίνεται να αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή. Ξεκινά την «απάντησή» του λέγοντας πως ο Μπλούμενταλ ήταν «τσαρλατάνος απατεώνας του Βιετνάμ», λέγοντας πως «ποτέ κανείς στην αμερικανική ιστορία δεν είπε ψέματα ούτε εξαπάτησε τους ψηφοφόρους όπως ο Μπλούμενταλ».

«Έλεγε ιστορίες από τις μάχες του στο Βιετνάμ και τις κατακτήσεις του και τι γενναίος που ήταν κι ήταν όλα ψέματα. Έκλαιγε σαν μωρό και ικέτευε για συγχώρεση σαν παιδάκι. Και μιλάει αυτός για τη δήθεν σύμπραξη με τη Ρωσία;» έγραψε ο Τραμπ.

Σχετικά άρθρα