Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Γονείς” έκαναν ερωτικές σκλάβες τις κόρες τους – Τις βίαζε 52χρονος

“Γονείς” έκαναν ερωτικές σκλάβες τις κόρες τους – Τις βίαζε 52χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πενσυλβάνια,

Η μέγιστη ποινή επιβλήθηκε σε γονείς από την Πενσυλβάνια που πάσαραν τις κόρες τους στον 52χρονο Lee Kaplan.

Αρχικά οι γονείς είχαν κάνει “δώρο” στον 52χρονο τη μεγαλύτερη από τις 9 κόρες τους και την άφησε έγκυο, ενώ βίασε και άλλες 5 κόρες του Daniel και της Savilla Stoltzfus. Ο 52χρονος πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης του Daniel Stoltzfus έβαλε στο στόχαστρο την οικογένεια και τους έπεισε πως ήταν προφήτης του Θεού.

“Όταν συνελήφθη, ο κόσμος δεν ήξερε τι ήταν αυτή η υπόθεση. Ο πελάτης μου πήρε την απόφαση να παρουσιάσει τη σοβαρότητα της υπόθεσης”.

Ο Daniel και η Savilla συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2016 όταν βρέθηκε ότι οι κόρες τους ζούσαν με τον 52χρονο στο σπίτι του στην Πενσιλβάνια.

Τη στιγμή της σύλληψής τους το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι είχαν κάνει “δώρο” τη μεγαλύτερη κόρη τους, τότε 14 ετών, για να την παντρευτεί. Στη συνέχεια όμως του πάσαραν και άλλες 5 κόρες τους και ζούσαν μαζί του.

Όταν βρήκαν τα κορίτσια οι αρχές αποκάλυψαν ότι ζούσε μαζί τους και η Savilla, με τη μεγαλύτερη κόρη της να έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον 52χρονο Kaplan. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, 1 και 4 ετών, με τα κορίτσια που βρέθηκαν σπίτι του να κυμαίνονται ηλικιακά από 3 μηνών έως 18 ετών. Στο σπίτι του, σύμφωνα με τις αρχές, βρέθηκαν 11 κορίτσια.

Στην αρχή η Savilla και οι κόρες της δεν ήθελαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε σπίτι του Kaplan που οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι οφείλεται σε πλύση εγκεφάλου. Ωστόσο αργότερα η Savilla συμφώνησε να συνεργαστεί και να πείσει τις κόρες της να καταθέσουν εναντίον του.

Ένοχος για 17 κατηγορίες εγκλημάτων

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Kaplan για 17 κατηγορίες εγκλημάτων συμπεριλαμβανομένου του βιασμού παιδιού. Όταν η Savilla έπεισε τις κόρες της να μιλήσουν κατάφεραν οι εισαγγελείς να τον κατηγορήσουν για περισσότερα σεξουαλικά εγκλήματα.

Η Savilla μετακόμισε στο σπίτι του Kaplan μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της μεγαλύτερης κόρης της με τις υπόλοιπες κόρες της.
Αποκάλυψε στις αρχές πως κοιμόταν και εκείνη με τον 52χρονο που αυτοαποκαλούνταν προφήτης. Η μητέρα 12 παιδιών κατέθεσε ότι γνώριζε ότι ο Kaplan έκανε έρωτα με τις κόρες της και πως τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της Daniel πίστευαν ότι έκαναν ό,τι καλύτερο για τις κόρες τους.

Σχετικά άρθρα