Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Deutsche Bank ετοιμάζεται για σκληρό Brexit – Μεταφέρει θέσεις στη Φρανκφούρτη

Η Deutsche Bank ετοιμάζεται για σκληρό Brexit – Μεταφέρει θέσεις στη Φρανκφούρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Bank, Βρετανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τράπεζες, Φρανκφούρτη,

Η Deutsche Bank προετοιμάζεται για ένα «σκληρό Brexit» και σχεδιάζει να μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της στη Φρανκφούρτη, ανέφερε ο CEO της Deutsche Bank, Τζον Κράιαν, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς 98.000 υπαλλήλους της τράπεζας.

«Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να καθοριστούν και να συμφωνηθούν, ανάλογα με το ποιοι θα είναι οι κανονισμοί και οι ρυθμίσεις» ανέφερε στο βίντεο ο κ. Κράιαν.

«Θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις δυσκολίες για τους πελάτες μας και για τους ανθρώπους μας, αλλά στο τέλος θα πρέπει να μεταφερθούν ή να προστεθούν θέσεις στην Φρανκφούρτη» πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο CEO ανέφερε ότι η τράπεζα δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερήσει τις αποφάσεις για το Brexit, περιμένοντας το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την Ε.Ε.

Αν και η Deutsche Bank δεν θα χρειαστεί να συγκροτήσει μια νέα θυγατρική στην Ευρώπη, σε αντίθεση με αμερικάνικες και βρετανικές τράπεζες, είναι πιθανό ότι το Brexit θα μας επηρεάσει σημαντικά, τόνισε ο κ. Κράιαν.

Σχετικά άρθρα