Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μωρό ενός έτους πέθανε κλεισμένο στο αυτοκίνητο ενώ η μάνα είχε πάει κομμωτήριο

Μωρό ενός έτους πέθανε κλεισμένο στο αυτοκίνητο ενώ η μάνα είχε πάει κομμωτήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μητέρα, Μωρό, Τζόρτζια,

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει μια 25χρονη γυναίκα από τη Τζόρτζια, η οποία άφησε την ενός έτους κόρη της μέσα στο αυτοκίνητό της όση ώρα είχε πάει στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της.

Η Dijanelle Fowler άφησε τον κλιματισμό ανοιχτό, όσο βρισκόταν στο κομμωτήριο. Όταν όμως επέστρεψε, το κλιματιστικό ήταν σβηστό.

«Αντί να καλέσει ασθενοφόρο, κάλεσε την οδική βοήθεια για να της φτιάξει τη μπαταρία» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

Μάλιστα η 25χρονη έκρυψε το παιδί από τον άνδρα της οδικής βοήθειας, ο οποίος τη βοήθησε να ξαναβάλει μπροστά το αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια οδήγησε στο νοσοκομείο και κάλεσε και τις αρχές.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, για τη μικρή Skylar Fowler ήταν ήδη πολύ αργά.

«Δεν πιστεύω πως έγινε από πρόθεση» σχολίασε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Φαίνεται πως πρόκειται για ατύχημα. Ακόμα κι έτσι όμως, υπάρχουν συνέπειες».

Η Fowler είπε στους αστυνομικούς πως είχε η ίδια λιποθυμήσει, επειδή είναι άρρωστη. Ωστόσο η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το μωρό έδειξε πως είχε πεθάνει νωρίτερα από την ώρα που η μητέρα του υπέδειξε.

Η γυναίκα, που είναι κάτοικος Νότιας Καρολίνας, έφυγε από την Ατλάντα μετά τον θάνατο της κόρης της τον περασμένο μήνα. Συνελήφθη όμως τη Δευτέρα, όταν παραδόθηκε από μόνη της στην αστυνομία.

Η θερμοκρασία στο αυτοκίνητό της πλησίαζε τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Είκοσι τρία παιδιά έχουν χάσει μέχρι στιγμής φέτος τη ζωή τους στις ΗΠΑ αφημένα μέσα σε αυτοκίνητα.

Σχετικά άρθρα