Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Όχι σε βεβιασμένα βήματα στο Κυπριακό” δασκάλεψε ο Τσαβούσογλου τον Ακιντζί

“Όχι σε βεβιασμένα βήματα στο Κυπριακό” δασκάλεψε ο Τσαβούσογλου τον Ακιντζί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Μουσταφά Ακιντζί, Τουρκία,

Όχι στα βεβιασμένα βήματα στην Κύπρο είναι η θέση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως διατυπώθηκε σε σύσκεψη στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ

Στις επαφές του Μεβλούτ Τσαβούσογλου -κατά την παράνομη επίσκεψή του στα κατεχόμενα- με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί αποφασίστηκε να μην γίνουν βεβιασμένα βήματα σύμφωνα με πηγές της τουρκικής εφημερίδας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη σύσκεψη επικράτησε η άποψη ότι απέτυχαν οι παράμετροι των Ηνωμένων Εθνών ωστόσο θα συνεχιστούν οι επαφές τις επόμενες μέρες.

Οι συζητήσεις για τον “νέο οδικό χάρτη” της τουρκικής πλευράς στο Κυπριακό θα συνεχιστούν στις συσκέψεις στις οποίες θα πραγματοποιηθούν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ ο οποίος επισκέπτεται παράνομα τα κατεχόμενα την Τετάρτη για να συμμετάσχει τους εορτασμούς για την τουρκική εισβολή την Πέμπτη.

Η τουρκική εφημερίδα προσθέτει, σύμφωνα με πηγές της, ότι η διαδικασία των διαβουλεύσεων θα συνεχιστεί με σύσκεψη για το Κυπριακό που ενδέχεται να συγκαλέσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σχετικά άρθρα