Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

#FreeTheNipple – Η κόρη του Μπρους Γουίλις τα πέταξε έξω και ξεκίνησε επανάσταση ενάντια στη λογοκρισία του γυμνού στήθους

#FreeTheNipple – Η κόρη του Μπρους Γουίλις τα πέταξε έξω και ξεκίνησε επανάσταση ενάντια στη λογοκρισία του γυμνού στήθους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Free the Nipple, Instagram, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Σκάουτ Γουίλις,

H Σκάουτ Γουίλις (Scout LaRue Willis), κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, κήρυξε πόλεμο στο Instagram και στα υπόλοιπα social media επειδή απαγορεύουν τις γυμνόστηθες φωτογραφίες.

«Είναι νόμιμο στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι και στο Instagram. Αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε κάντε με από όλα unfollow» έγραψε η 22χρονη Σκάουτ Γουίλις στο Twitter, η οποία βγήκε για ψώνια στη Νέα Υόρκη, γυμνόστηθη, φορώντας μόνο μία φούστα και τα παπούτσια της.

Τα τελευταία χρόνια τόσο για την καταπολέμηση της πορνογραφίας, όσο και για να “ικανοποιούν” τον πουριτανισμό θρησκευτικών ομάδων ή εθνών, αφού το διαδίκτυο δεν έχει σύνορα, τόσο η google όσο και τα social media έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο και άκριτο διωγμό του γυμνού που θυμίζει μεσαίωνα.

Η γυμνή σάρκα αντιμετωπίζεται ως “αμαρτωλή” και “ακατάλληλη” από αλγόριθμους που δεν μπορούν να διακρίνουν τι είναι τέχνη, τι είναι ντοκιμαντέρ, τι είναι διαμαρτυρία (όπως στις Femen) από το τι είναι πορνογραφία. Επίσης, όπως σωστά επισημαίνει η Σκάουτ, αυτό που είναι νόμιμο στη Νέα Υόρκη αλλά παράνομο στο… Ισλαμπάντ, απαγορεύεται και στις δυτικές κοινωνίες, λες και ο δυτικός κόσμος τελεί κάτω από κάποια Σαρία.

Το πιο σωστό θα ήταν, στην τελική ανάλυση, αυτό που οι δυτικές κοινωνίες αποδέχονται και αντέχουν, να μην το βλέπουν άλλες κοινωνίες που το θεωρούν αμαρτωλό. Σε κάθε περίπτωση, η αισθητική της… μπούργκας που έχει επιβληθεί στο διαδίκτυο είναι απαράδεκτη και για αυτό το λόγο η Σκάουτ τα πέταξε έξω και βγήκε στους δρόμους!

Η πράξη της μάλιστα έχει βρει άπειρους ανά τον πλανήτη υποστηρικτές, οι οποίοι τη στηρίζουν με το δικό του τρόπο ο καθένας. Μάλιστα δημιουργήθηκε και σχετικό hashtag, το #FreeTheNipple (απελευθερώστε τη ρόγα) και γίνεται παγκοσμίως χαμός!

Δείτε τη συνεχή ροή του #FreeTheNipple εδώ:


Σχετικά άρθρα