Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ερντογανική εφημερίδα Sabah επιτίθεται σε Κοτζιά-Αναστασιάδη με τα ίδια επιχειρήματα με κάποιους “ελληνόφωνους”

Η ερντογανική εφημερίδα Sabah επιτίθεται σε Κοτζιά-Αναστασιάδη με τα ίδια επιχειρήματα με κάποιους “ελληνόφωνους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Νίκος Κοτζιάς, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Η τουρκική ερντογανική εφημερίδα Sabah επικαλείται ως επιχείρημα υπέρ της τουρκικής προπαγάνδας το κυπριακό αριστερό κόμμα ΑΚΕΛ.

«Εμείς “βυθίσαμε” τις συνομιλίες» τιτλοφορείται ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη στη Sabah, στην οποία γίνεται λόγος για την κριτική του ΑΚΕΛ ότι οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν εξαιτίας της στάσης των κ.κ. Αναστασιάδη και Κοτζιά.

Επίσης, παρατίθεται ψευδέστατος ισχυρισμός ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήταν έτοιμος να μεταβεί στην Ελβετία για να υπογράψει “τη συμφωνία ειρήνης και συμμαχίας με την Τουρκία”, αλλά “δεν μπόρεσε να πείσει τον Ελληνοκύπριο ηγέτη”.

Σε ό,τι αφορά τα ψέμματα της τουρκικής ερντογανικής εφημερίδας για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, εξαρχής ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί “λύση” του Κυπριακού με παραμονή τουρκικών στρατευμάτων στο νησί και διατήρηση του καθεστώτος Εγγυήσεων.

Η ολοκάθαρη στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Προφανώς και η τουρκική προπαγάνδα είναι ικανή για όλα, αλλά πείθει μόνο ανόητους μικρονοϊκούς ανατολίτες, στους οποίους εξάλλου απευθύνεται.

Ίσως να ελπίζει να παραπληροφορήσει έως ένα βαθμό και τη διεθνή κοινή γνώμη, αλλά αυτό πλέον δεν “περνά” γιατί όλοι ξέρουν ποια είναι η Τουρκία.

Να σημειωθεί εδώ ότι η τουρκική προπαγάνδα ταυτίζεται εντυπωσιακά με ελληνόφωνους κονδυλοφόρους, σε Ελλάδα και Κύπρο, που γράφουν ακριβώς τα ίδια με τις τουρκικές εφημερίδες.

Εντυπωσιασμένοι ως TRIBUNE από την τόσο μεγάλη σύμπτωση απόψεων του ισλαμιστικού καθεστώτος Ερντογάν με ελληνόφωνους δημοσιογραφίσκους και αρθρογράφους, ευτυχώς ελάχιστους στο μέγεθος και στον αριθμό, ωστόσο, δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι οι “συμπτώσεις απόψεων” εκθέτουν πρωτίστως εκείνους που τις εκφράζουν. Κάτι “προοδευτικούς” που συμφωνούν σε όλα με τους ισλαμοφασίστες.

Σχετικά άρθρα