Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επί ποδός… πολέμου στο Αμβούργο – Πάνοπλοι αστυνομικοί και τείχος προστασίας σε διαδηλωτές

Επί ποδός… πολέμου στο Αμβούργο – Πάνοπλοι αστυνομικοί και τείχος προστασίας σε διαδηλωτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμβούργο, Αστυνομία, Γερμανία, Σύνοδος G20,

Πόλη σε κατάσταση… πολέμου θυμίζει το Αμβούργο ενόψει της Σύσκεψης της G20. Εκατοντάδες πάνοπλοι αστυνομικοί και δεκάδες οχήματα της αστυνομίας έχουν επιστρατευθεί προκειμένου να καταστείλουν τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις, καθώς τόσο Γερμανοί, όσο και ακτιβιστές απ’ όλον τον κόσμο, έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να προετοιμάσουν ένα… θερμό καλοσώρισμα στους ηγέτες των 20 οικονομικά ισχυρότερων κρατών στον πλανήτη.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία των αστυνομικών και των λεωφορείων που έχουν κλείσει τη δίοδο, αναμένοντας τον κύριο όγκο των διαδηλωτών του κινήματος «Welcome to Hell», όπως το ονόμασαν οι διοργανωτές του.

Στην πόλη της Γερμανίας διεξάγονται διάφορες εκδηλώσεις με αντιδράσεις εναντίον των πολιτικών που εφαρμόζονται, οι οποίες επιβαρύνουν το κλίμα και εκμεταλλεύονται τους απλούς εργαζόμενους.

Την Τετάρτη στήθηκε μεγάλη παράσταση με ζόμπι που αποτίναζαν τη… σαπίλα και γίνονταν ξανά σκεπτόμενοι και «χρωματιστοί» άνθρωποι, ενώ νωρίτερα, είχαν εντοπιστεί σε διάφορα σημεία ρόπαλα, μολότοφ και άλλα αντικείμενα, θέτοντας τις γερμανικές αρχές στον ύψιστο βαθμό επιφυλακής ενόψει της διάσκεψης.

Σχετικά άρθρα