Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χριστοδουλίδης προς Τσαβούσογλου: “Είναι η δική μας πατρίδα που βρίσκεται υπό κατοχή…”

Χριστοδουλίδης προς Τσαβούσογλου: “Είναι η δική μας πατρίδα που βρίσκεται υπό κατοχή…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νίκος Χριστοδουλίδης, Τουρκία,

Πεποίθηση όλων είναι ότι η πρόοδος στα κεφάλαια της Ασφάλειας και των Εγγυήσεων θα είναι αυτή που θα κρίνει αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε την Πέμπτη στο ΡΙΚ ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου την Πέμπτη ότι οι Ελληνοκύπριοι και η Ελλάδα θα πρέπει να ξυπνήσουν από το όνειρο ότι δεν θα υπάρχει τουρκικός στρατός και Εγγυήσεις, επεσήμανε ότι η «Η σοβαρότητα των στιγμών δεν μου επιτρέπει να ακολουθήσω το παράδειγμα του κ. Τσαβούσογλου και μάλιστα δημόσια».

«Είναι η δική μας η πατρίδα που βρίσκεται υπό κατοχή και γι` αυτό βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε σοβαροί και θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος με ένα ξεκάθαρο στόχο», τόνισε ο Εκπρόσωπος.

Πεποίθηση όλων, συνέχισε, είναι ότι η πρόοδος στα κεφάλαια της ασφάλειας και των εγγυήσεων θα είναι αυτή που θα κρίνει αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Η δική μας πλευρά, είπε, «με απόλυτη σοβαρότητα και προσηλωμένη στην ανάγκη να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, επικεντρώνεται στη συζήτηση».

Σχετικά άρθρα