Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ που φταίει για όλα θυμήθηκε τώρα την… ανάπτυξη!

Η Μέρκελ που φταίει για όλα θυμήθηκε τώρα την… ανάπτυξη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ευρωεκλογές 2014, Ευρωπαϊκή Ένωση, Φρανσουά Ολάντ,

Η Άνγκελα Μέρκελ και το επιτελείο της, που φέρουν την απόλυτη ευθύνη για τη δυστυχία που έχει πέσει πάνω στους ευρωπαϊκούς λαούς, ιδιαίτερα του νότου, και εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης και ασύδοτης νεοφιλελεύθερης πολιτικής της έχουμε την επανεμφάνιση των ναζιστικών φαντασμάτων στην ήπειρό μας, τώρα παριστάνει την… ανεύθυνη, την αθώα, και υπόσχεται, μαζί με τον κολλητό της Φρανσουά Ολάντ, ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ενίσχυση της οικονομίας, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, είναι η απάντηση στη «λυπηρή» άνοδο ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων στις ευρωεκλογές, δηλώνει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επισημαίνοντας ότι εναπόκειται στα καθιερωμένα κόμματα της Ευρώπης να κερδίσουν πίσω τους απογοητευμένους ψηφοφόρους.

«Ο καλύτερος τρόπος είναι να εστιάσουμε στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στους απογοητευμένους πολίτες που ψήφισαν με τρόπο που δεν επιθυμούσαμε» αναφέρει η Γερμανίδα καγκελάριος στη σκιά του ακροδεξιού «σεισμού» στις ευρωκάλπες.

Μας κοροϊδεύει η Άνγκελα Μέρκελ ή είναι η ιδέα μας; Μήπως εδώ που φτάσαμε δεν ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής που εκείνη επέβαλλε;

Σχετικά άρθρα