Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Βίντεο, Ντονέτσκ, Ουκρανία,

Πόλεμος πραγματικός έχει ξεσπάσει στο Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη και πυρά από βαριά πολυβόλα να κάνουν τη γη να τρέμει!

Η μάχη για τον έλεγχο του αεροδρομίου του Ντονέτσκ, ένα στρατηγικό σημείο πρόσβασης στην ανατολική Ουκρανία, μόλις ξεκίνησε.

Οι εχθροπραξίες άρχισαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Αρχικά υψώθηκε καπνός στον ουρανό, στη συνέχεια ακούστηκαν πυρά, κυρίως από βαριά πολυβόλα από την κατεύθυνση του αεροδρομίου, ενώ έγινε αντιληπτός ο ήχος μαχητικών αεροσκαφών χωρίς όμως αυτά να είναι ορατά.

Ακολούθησε η επίσημη επιβεβαίωση του ουκρανικού στρατού: εξαπολύθηκε «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» εναντίον του αεροδρομίου, το οποίο έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το πρωί της Δευτέρας οι αυτονομιστές φιλορώσοι αντάρτες.

Στο σημείο στάλθηκαν μαχητικά αεροσκάφη Σουχόι-25 και Mig-29. «Στρατιώτες έπεσαν με αλεξίπτωτα από ελικόπτερα Mi-8 και εκκαθαρίζουν την περιοχή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής μονάδας του στρατού που είναι υπεύθυνη για την επιχείρηση.

Όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου ο κύριος τερματικός σταθμός του αεροδρομίου επλήγη από τα πυρά ελικοπτέρων.

Σχετικά άρθρα