Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αλβανός Ταχίρ Βέλιου που τρομοκρατεί τα χωριά της Βόρειας Ηπείρου

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αλβανός Ταχίρ Βέλιου που τρομοκρατεί τα χωριά της Βόρειας Ηπείρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Μεγάλη Αλβανία, Ταχίρ Βελίου,

Ελεύθερος αφέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από 24ωρη κράτηση, ο γνωστός Αλβανός εθνοϊσλαμιστής Ταχίρ Βέλιου.

Ο ακροδεξιός ισλαμιστής Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος έχει στρατολογήσει δεκάδες νέους, στην Αλβανία, το Κόσοβο και τα Σκόπια, συνελήφθη με αφορμή τις καταδρομικές επισκέψεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχές της ελληνικής μειονότητας στη βόρεια Ήπειρο, όπου υπέστειλε και έκαψε ελληνικές σημαίες.

Χαρακτηριστικές ήταν οι περιπτώσεις στο Αλύκο και την Λειβαδιά, ενώ τις ίδιες ημέρες με μπαράζ δημοσιεύσεων ζητούσε την απέλαση του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου.

Ο Ταχίρ Βέλιου συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, στα σύνορα Αλβανίας-Κοσσυφοπεδίου στο συνοριακό πέρασμα Κούκες, με δύο ακόμη συνεργάτες του, κατηγορούμενοι από τις αλβανικές Αρχές για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, τη διανομή παράνομου έντυπου υλικού και την δημιουργία εξτρεμιστικής οργάνωσης που καλλιεργεί το εθνικό μίσος.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ο ακροδεξιός ταραξίας αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομική διεύθυνση της Μορίνα, κοντά στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο, σαν να μην τρέχει τίποτα, μια ακόμη απόδειξη ότι το καθεστώς Ράμα προσπαθεί να κοροϊδέψει την Ελλάδα.

“Ευχαριστούμε όλους, είμαστε ελεύθεροι. Η οδός για να κάνουμε τη Μεγάλη Αλβανία είναι μια διαδικασία δίχως σταματημό, που χρειάζεται δύναμη, δουλειά, αποφασιστικότητα, υπομονή, θυσία, επιμονή και συνεχή αυταπάρνηση. Ο δικός σας Ταχίρ Βελίου. Συνεχίζουμε”, ήταν η προκλητική δήλωση του ακροδεξιού προβοκάτορα μετά την απελευθέρωσή του.

Ο Ταχίρ Βέλιου κατέβασε από τη σελίδα του προκλητικά βίντεο και εικόνες που είχε αναρτήσει στρεφόμενος κατά της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Οι ελληνικές Αρχές παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα