Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομία του Μάντσεστερ: Έχουμε ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία για την τρομοκρατική επίθεση

Αστυνομία του Μάντσεστερ: Έχουμε ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία για την τρομοκρατική επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αγγλία, Αστυνομία, Βομβιστική Επίθεση, Βρετανία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Αρένα, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

“Προχώρησαμε σε σημαντικές συλλήψεις και ανακαλύψαμε σημαντικά στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση“, δήλωσε σήμερα Πέμπτη, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάντσεστερ Ίαν Χόπκινς.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έχει θέσει υπό κράτηση οκτώ ανθρώπους και έχει αφήσει ελεύθερη μια γυναίκα που είχε συλλάβει χωρίς να της απαγγείλει κατηγορίες.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο πως οι συλλήψεις που κάναμε είναι σημαντικές και οι προκαταρκτικές έρευνες στην περιοχή έχουν φέρει στο φως στοιχεία που πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικά για την έρευνα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Χόπκινς.

«Αυτές οι έρευνες θα πάρουν πολλές ημέρες μέχρι να ολοκληρωθούν», είπε.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το BBC, το οποίο επικαλείται αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας απέτρεψαν 18 συνωμοσίες τζιχαντιστών στη Βρετανία από το 2013, περιλαμβανομένων πέντε μετά την επίθεση στο κεντρικό Λονδίνο τον Μάρτιο.

Σχετικά άρθρα