Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπρόεδρος Εργατικών: Η επίθεση στο Μάντσεστερ ήταν «υπέροχη» για την Μέι

Αντιπρόεδρος Εργατικών: Η επίθεση στο Μάντσεστερ ήταν «υπέροχη» για την Μέι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αριάνα Γκράντε, Βομβιστική Επίθεση, Βρετανία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Εργατικό Κόμμα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Αρένα, Τερέζα Μέι, Τζιχαντιστές,

Με έναν αήθη σχολιασμό επέλεξε η αντιπρόεδρος των Εργατικών στο Στρουντ να επιτεθεί στην Τερέζα Μέι.

Η Ντέμπι Χικς έδωσε με τον χειρότερο τρόπο, πολιτική χροιά στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα αποκαλώντας την πράξη «υπέροχη για την Τερέζα Μέι».

Αυτό που συνέβη στο Μάντσεστερ ήταν τρομερό και οι σκέψεις είναι με τις οικογειες των θυμάτων. Ωστόσο, δε μπορώ να μη σκεφτώ ότι η χρονική συγκυρία είναι υπέροχη για την τερέζα Μέι. Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τέτοια γεγονότα ως μέρος της προεκλογικής τους περιοδείας ή των μηνυμάτων τους» έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

Αμέσως το κόμμα των Εργατικών διαχώρισε τη θέση του, από την αντιπρόεδρο του κόμματός του στην πόλη Στρούντ, λέγοντας ότι αποποιείται μία τέτοια άποψη.

Από την πλευρά της η Χικς, αναγκάστηκε σύντομα να «κατεβάσει» το σχόλιό της και να ανακαλέσει καθώς η σελίδα της στο Facebook γέμισε με οργισμένες αντιδράσεις.

Η ίδια προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook , όπου απολογήθηκε για την κίνησή της.

«Το σχόλιό μου το πρωί αναφορικά με την επίθεση στο Μάντσεστερ ήταν άκαιρο και ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιους. Όπως είπα και πριν και όπως θα ξαναπώ, οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες που ενεπλάκησαν σε αυτή την άσκοπη επίθεση στο Μάνστεστερ”.

Πηγή: Σάλος από δηλώσεις μέλους των Εργατικών: Η επίθεση στο Μάντσεστερ ήταν «υπέροχη» για την Μέι [εικόνα] | iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα