Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα στην Πενσυλβάνια – Μαθητές τραυματίστηκαν σοβαρά

Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα στην Πενσυλβάνια –  Μαθητές τραυματίστηκαν σοβαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λεωφορεία, Μαθητές, Πενσυλβάνια, Τροχαίο,

Πρωταγωνιστές σε ζωντανό εφιάλτη έγιναν μαθητές σχολείου στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν το σχολικό λεωφορείο που τους μετέφερε, συγκρούστηκε με νταλίκα, με συνέπεια να ανατραπεί και να μετατραπεί σε μάζα από λαμαρίνα.

Σύμφωνα με τον απολογισμό των αμερικανικών αρχών, τουλάχιστον 15 παιδιά μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο, ορισμένα εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός.

Το σοβαρότατο τροχαίο συνέβη κοντά στην πόλη Λάνκαστερ. Η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισαν οι διασώστες, ήταν η περίπτωση ενός παιδιού το οποίο εγκλωβίστηκε κάτω από το λεωφορείο που είχε ανατραπεί. Το παιδί τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά και για τον λόγο αυτό κλήθηκε ελικόπτερο να το μεταφέρει σε ειδικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί δίχως καθυστέρηση σε επέμβαση.

Τρία ακόμη παιδιά νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τα υπόλοιπα φέρουν λιγότερο σοβαρά τραύματα. Όπως ανακοινώθηκε, πέντε μαθητές δέχθηκαν τις φροντίδες του νοσηλευτικού προσωπικού και πήραν εξιτήριο.

Το τροχαίο προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας των επικίνδυνων ελιγμών ενός ανοιχτόχρωμου σεντάν αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με την έκθεση των αστυνομικών, το αυτοκίνητο χτύπησε το λεωφορείο, με συνέπεια ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει στην νταλίκα.

Σχετικά άρθρα