Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εσωκομματικά βέλη δέχεται η Λεπέν για τη ρητορική της για έξοδο από το ευρώ

Εσωκομματικά βέλη δέχεται η Λεπέν για τη ρητορική της για έξοδο από το ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Γαλλία, Εθνικό Μέτωπο, Εκλογές, Μαρίν Λεπέν,

“Η Μαρίν Λεπέν πρέπει να διδαχθεί από την ήττα της στις γαλλικές προεδρικές εκλογές από τον Εμμανουέλ Μακρόν και να αποδεχθεί ότι το κόμμα της, το Εθνικό Μέτωπο, πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική του για έξοδο από το ευρώ“, δήλωσε σήμερα Πέμπτη, ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της.

«Για εμάς, το θέμα του ευρώ έχει τελειώσει. Ο λαός έκανε το δημοψήφισμά του την περασμένη Κυριακή. Η Μαρίν πρέπει να ακούσει αυτό το μήνυμα», δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ο Ζιλμπέρ Κολάρ, ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον της Λεπέν και είναι μέλος ενός πολιτικού σχηματισμού που συνδέεται με το Εθνικό Μέτωπο.

Σημειώνεται ότι και ο Ζαν Μαρί Λεπέν, πατέρας της Μαρίν και ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου άσκησε κριτική στην κόρη του για την ήττα της, υποστηρίζοντας ότι η προσπάθειά της για να κερδίσει τις εκλογές υπονομεύθηκε τελικά από τις προτάσεις της για αποχώρηση της Γαλλίας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν το δεύτερο σημαντικότερο ζήτημα για τους ψηφοφόρους στον δεύτερο γύρο της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με δημοσκόπηση του οργανισμού Harris Interactive, μετά τις θέσεις εργασίας και πριν από το θέμα της ασφάλειας, τη μετανάστευση, τους φόρους και ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων.

 

Σχετικά άρθρα