Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μακελειό σε φάλαγγα με αμάχους έξω από το Χαλέπι από τζιχαντιστές του Ερντογάν (βίντεο)

Μακελειό σε φάλαγγα με αμάχους έξω από το Χαλέπι από τζιχαντιστές του Ερντογάν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Βίντεο, Βομβιστική Επίθεση, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Επίθεση Αυτοκτονίας, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Σιίτες, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Ισχυρή έκρηξη, χτύπημα των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα ή των ισλαμιστών μισθοφόρων του Ερντογάν του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), έπληξε τα λεωφορεία που μετέφεραν αμάχους σιίτες από την επαρχία της Ιντλίμπ στην επαρχία Χαλεπιού.

Πολλές δεκάδες είναι οι νεκροί και τραυματίες άμαχοι.

Τα λεωφορεία χτυπήθηκαν από τους τρομοκράτες στα περίχωρα του Χαλεπιού, τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια εφαρμογής συμφωνίας για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ισλαμιστών και του στρατού της Συρίας, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ και ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από βομβιστή αυτοκτονίας σε κομβόι λεωφορείων που περίμεναν να εισέλθουν στο Χαλέπι.

Ο βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, μεταδίδουν ΜΜΕ που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, από το σημείο της επίθεσης, δείχνουν λεωφορεία της κυβέρνησης που μετέφεραν αμάχους να έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

Μιντιακός ακτιβιστής ανάρτησε το ακόλουθο βίντεο από τη σημείο της επίθεσης.

Προειδοποιούμε οι εικόνες είναι σκληρές:

Σχετικά άρθρα