Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και στην Αυστραλία κατασκοπεύει ο Ερντογάν – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο για τα δίκτυα σπιούνων

Και στην Αυστραλία κατασκοπεύει ο Ερντογάν – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο για τα δίκτυα σπιούνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Βίντεο, Ίδρυμα Ντιγιανέτ, Ιμάμης, Ισλαμιστές, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Περθ, Πράκτορες, Τζαμί, Τουρκία, Τούρκοι,

Μέχρι την Αυστραλία έχουν απλωθεί τα κατασκοπευτικά πλοκάμια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως αποδεικνύεται με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο μέσα από τουρκικό τζαμί στο Περθ.

Ο Σαλίχ Αρσλάν, ιμάμης στο τζαμί Σουλεϊμανίγιε στο Περθ, που χρηματοδοτείται από την Άγκυρα, καταγράφηκε σε βίντεο να προτρέπει τους πιστούς να κατασκοπεύουν τους οπαδούς του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στο Περθ, όπως και τα ιδρύματα και τα σχολεία της τουρκικής διασποράς που σχετίζονται μαζί του.

Ο ιμάμης Αρσλάν ακούγεται στο βίντεο να ζητά από τους πιστούς να αναφέρουν στα τουρκικά προξενεία “κάθε είδους πληροφορία” που αφορά το δίκτυο του Γκιουλέν και τις δράσεις του στην Αυστραλία.

Στα προξενεία πρέπει επίσης να αναφέρονται και ποιοι καταχωρούν διαφημίσεις σε τουρκικές εφημερίδες στην Αυστραλία που υποστηρίζουν τους γκιουλενιστές, τόνισε ο Αρσλάν, γιατί αυτοί, οι διαφημιζόμενοι, θεωρούνται έμμεσοι χρηματοδότες των γκιουλενιστών.

Ο Αρσλάν βιντεοσκοπήθηκε να ζητά από τους πιστούς να γίνουν ρουφιάνοι του καθεστώτος της Άγκυρας μέσα στο τζαμί στο Περθ, πρωτεύουσας της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας, μετά από προσευχή.

Το εν λόγω τζαμί χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ντιγιανέτ, δηλαδή από το τουρκικό υπουργείο θρησκευτικών.

Το Ίδρυμα Ντιγιανέτ χρησιμοποιεί τους ιμάμηδες για να κατασκοπεύουν τους Τούρκους τόσο μέσα στην Τουρκία όσο και στη διασπορά.

Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους:

Σχετικά άρθρα