Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν αμάχους και παιδιά στην Ιντλίμπ της Συρίας

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν αμάχους και παιδιά στην Ιντλίμπ της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τουλάχιστον 15 άμαχοι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στην επαρχία Ιντλίμπ, προπύργιο των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα στη βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια ιστοσελίδα που εδρεύει στη Βρετανία και έχει φιλοϊσλαμιστική γραμμή, ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το χωριό Ουρούμ Αλ Τζοζ.

Υπάρχει λόγος που χτύπησαν αυτή τη φορά οι Ρώσοι στην Ιντλίμπ.

Την Τρίτη η αεροπορική επιδρομή της συριακής πολεμικής αεροπορίας στην ίδια περιοχή παρουσιάστηκε ως επίθεση με χημικά όπλα, πράγμα που προκάλεσε πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής σε συριακό στρατιωτικό αεροδρόμιο ως “αντίποινα”.

Δίχως ακόμα να έχει αποδειχτεί ποιος φέρει την ευθύνη για την επίθεση με τα χημικά κι ενώ όλες οι ανεξάρτητες πηγές “κοιτάνε” ύποπτα τον Ερντογάν, οι “φανατικοί” της Δύσης (και οι Ισραηλινοί για δικούς τους λόγους που έχουν να κάνουν με το Ιράν) κατηγόρησαν τον Άσαντ.

Ανεξάρτητα εάν ο Ντόναλντ Τραμπ έπεσε θύμα κακών συμβούλων ή παραπληροφόρησης, ώστε να φτάσει να διατάξει πυραυλικό χτύπημα κατά της συριακής πολεμικής αεροπορίας, οι Ρώσοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ότι δηλαδή “αναλαμβάνουν” εκείνοι την Ιντλίμπ και τότε, λένε, “να δούμε ποιος θα βγει να μιλήσει για χημικά”.

Σχετικά άρθρα