Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αυτό που έκανε ο Άσαντ είναι φρικτό” δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

“Αυτό που έκανε ο Άσαντ είναι φρικτό” δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα,

«Αυτό που έκανε ο Άσαντ είναι φρικτό», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο της υποτιθέμενης επίθεσης με χημικά στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.

«Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη στην Συρία είναι μια ντροπή για την ανθρωπότητα και αυτός είναι εκεί και φαντάζομαι ότι αυτός διοικεί, οπότε κάτι πρέπει να γίνει», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στον Σύρο ομόλογό του, μιλώντας σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους την Πέμπτη.

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε μέλη του Κογκρέσου πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει στρατιωτική δράση στη Συρία, σε απάντηση για την επίθεση με χημικά που σημειώθηκε την Τρίτη στο Χαν Σεϊχούν.

Παράλληλα, ο κ. Τραμπ δήλωσε έτοιμος να αναλάβει μονομερή δράση για να αντιμετωπίσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, σε περίπτωση που η Κίνα δεν συνδράμει για να βοηθήσει στο ζήτημα.

«Αλλά πιστεύω ότι η Κίνα θα θελήσει να βοηθήσει», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα