Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Aλεύρωσαν» τον υποψήφιο πρόεδρο, Φιγιόν, στο Στρασβούργο

«Aλεύρωσαν» τον υποψήφιο πρόεδρο, Φιγιόν,  στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Στρασβούργο, Φρανσουά Φιγιόν,

Ο Φρανσουά Φιγιόν, υποψήφιος στις γαλλικές εκλογές, δεν ήταν ευπρόσδεκτος από όλους στην επίσκεψή του σήμερα στο Στρασβούργο. Νεαρός του πέταξε αλεύρι κατά την άφιξή του στην πόλη, όπως μεταδίδει το AFP.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση δημόσιου χρήματος και η έρευνα σχετικά με τις αργομισθίες μελών της οικογένειάς του είναι σε εξέλιξη, καλύφθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με αλεύρι.

Προσποιήθηκε πως είναι υποστηρικτής του

Μάλιστα, ο νεαρός δράστης φαίνεται πως είχε οργανώσει προσεκτικά την «επίθεσή» του αφού προσποιήθηκε πως είναι υποστηρικτής του Φιγιόν για πλησιάσει κοντά του.

“Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας ανηλεούς μανίας”

“Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας ανηλεούς μανίας» δήλωσε ο Φιγιόν ενώπιον του πλήθους.«Προσπαθούν τα πάντα για να με αποθαρρύνουν, ακόμα και με τα πιο άθλια επιχειρήματα. Ελπίζω τουλάχιστον το αλεύρι να ήταν γαλλικό» συνέχισε χαμογελώντας.

«Όμως, φίλοι μου, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», αυτή τη δύναμη «θα τη διαθέσω για να υπηρετήσω τους Γάλλους που έχουν ανάγκη από έναν πραγματικό ηγέτη μετά την ασταθή προεδρία του Φρανσουά Ολάντ» συμπλήρωσε.

 

Σχετικά άρθρα