Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο υποτακτικός του Σόιμπλε επιτίθεται σε Τσίπρα και Γκάμπριελ

Ο υποτακτικός του Σόιμπλε επιτίθεται σε Τσίπρα και Γκάμπριελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ,

Ο υποτακτικός του Σόιμπλε , υφυπουργός του στο υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Γενς Σπαν επιτέθηκε σήμερα Δευτέρα τόσο στην ελληνική κυβέρνηση όσο και στον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος στην προεκλογική μάχη χριστιανοδημοκρατών CDU του και σοσιαλδημοκρατών του SPD στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα ο Σπαν σε δηλώσεις του έριξε στην Ελλάδα όλη την ευθύνη για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ κατέκρινε ευθέως για την στάση του έχει πάρει κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών, Γενς Σπαν, δήλωσε:

«Η Ελλάδα να εφαρμόσει επιτέλους τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις. Τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Αν όλοι οι εμπλεκόμενοι εφαρμόσουν όσα έχουν υποσχεθεί, τότε η συμφωνία θα κλείσει γρήγορα. Όσο η Ελλάδα δεν εφαρμόζει τα υπεσχημένα, οι χρηματοδοτικές ανάγκες μεγαλώνουν. Το γεγονός ότι ο Γκάμπριελ έδωσε άλλες εντυπώσεις κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, δεν βοηθά».

Σχετικά άρθρα