Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς η 27χρονη Φαρίντα ανατίναξε τον τζιχαντιστή που την κρατούσε ερωτική σκλάβα

Πώς η 27χρονη Φαρίντα ανατίναξε τον τζιχαντιστή που την κρατούσε ερωτική σκλάβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάχη για τη Μοσούλη - Η πολιορκία της Μοσούλης, Μοσούλη, Νινευή, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Η 27χρονη Φαρίντα, που ζει σε ένα προσφυγικό στρατόπεδο κοντά στην πόλη Ερμπίλ, πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν, μίλησε στους δημοσιογράφους για τα δύο χρόνια που έζησε στη Μοσούλη ως ερωτική σκλάβα ενός τζιχαντιστή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

“Μου φερόταν σαν να ήμουν ζώο”, λέει η Φαρίντα πριν αρχίσει να εξηγεί πώς κατάφερε να διαφύγει από τον δεσπότη της.

“Με κρατούσε ως σκλάβα του αν και ήδη είχε μια σύζυγο. Κι εκείνη ήθελε να του ξεφύγει”, διηγείται η Φαρίντα.

Συνεργαζόμενες οι δύο γυναίκες σχεδίασαν τη δολοφονία του.

Κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον ιρακινό στρατό κι έδωσαν τις συντεταγμένες του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσει και να τον ανατινάξει μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

“Στη συνέχεια κρυφτήκαμε για οχτώ ημέρες, ώστε όλοι να νομίσουν ότι σκοτωθήκαμε μαζί του στο αυτοκίνητο. Αφού πέρασε αυτό το διάστημα, αποδράσαμε”.

Στο προσφυγικό στρατόπεδο η Φαρίντα επανενώθηκε με τον αστυνομικό σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν σε αποστολή σε άλλη περιοχή της χώρας όταν την απήγαγαν.

“Προσπάθησα να κρατήσω την τιμή μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Με κακοποίησαν, με χτύπησαν, μου φέρθηκαν σαν να είμαι ζώο. Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράφω όσα μου συνέβησαν”, είπε η Φαρίντα.

Σχετικά άρθρα