Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος δέρνει Τούρκο πρώην αστυνομικό διευθυντή ως “γκιουλενιστή” (βίντεο)

Τούρκος δέρνει Τούρκο πρώην αστυνομικό διευθυντή ως “γκιουλενιστή” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εύξεινος Πόντος, Σαμψούντα, Τουρκία,

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του τι συμβαίνει πραγματικά στην Τουρκία πίσω από τα νεο-οθωμανικά μεγαλεία που φαντάζεται ο Ερντογάν.

Ο G.E., πρώην αστυνομικός διευθυντής στη Σαμψούντα του Πόντου, που αποτάχθηκε από την Αστυνομία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, κατηγορούμενος για διασυνδέσεις με το υποτιθέμενο “τρομοκρατικό δίκτυο” του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον Ramazan C., ο οποίος ισχυρίζεται τόσο στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε όσο και στην Αστυνομία στη συνέχεια, ότι ο πρώην αστυνομικός διευθυντής απείλησε την οικογένειά του εάν δεν τον βοηθούσε να φύγει κρυφά από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε και το πρακτορείο ειδήσεων Dogan την Παρασκευή, ο Ramazan C. έδειρε τον G.E. αφού ο δεύτερος πήγε στο γραφείο του και τον απείλησε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του εάν του αρνιόταν να τον φυγαδεύσει στο Κόσοβο.

Ο Ramazan C. στο βίντεο αρχικά γρονθοκοπά τον πρώην αστυνομικό διευθυντή μέσα στο γραφείο του και στη συνέχεια τον βγάζει στη μέση του δρόμου, όπου συνεχίζει να τον χτυπά, ζητώντας να καλέσουν την Αστυνομία και κατηγορώντας τον G.E. ότι είναι μέλος της FETO, δηλαδή του υποτιθέμενου τρομοκρατικού δικτύου γκιουλενιστών που κατηγορείται ότι ευθύνεται για την απόπειρα του πραξικοπήματος.

Ο G.E., που ήταν ο πρώην αστυνομικός διευθυντής του Αεροδρομίου της Σαμψούντας, παραλήφθηκε από άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγγενείς του G.E. ανάρτησαν το βίντεο στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να προσαχθεί και ο Ramazan C. για κατάθεση.

Μέχρι την 1η Μαρτίου 2017 συνολικά 135.000 άνθρωποι στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων στρατιωτικών και αστυνομικών, έχουν διωχθεί. 93.248 άνθρωποι κρατούνται δίχως να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και 46.274 έχουν προφυλακιστεί περιμένοντας τις δίκες τους.

Δείτε το βίντεο του ξυλοδαρμού – έχει αγγλικούς υπότιτλους:

Σχετικά άρθρα