Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν κάλεσε Νετανιάχου και Ερντογάν στη Μόσχα μέσα στο ίδιο 48ωρο

Ο Πούτιν κάλεσε Νετανιάχου και Ερντογάν στη Μόσχα μέσα στο ίδιο 48ωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιράν, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Μέσα στο ίδιο 48ωρο κάλεσε στο Κρεμλίνο ο Βλάντιμιρ Πούτιν τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου και τον ψυχοπαθή της Άγκυρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 9 Μαρτίου και στις 10 Μαρτίου με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε την Κυριακή στο Sputnik ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

“Οι συναντήσεις βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας”, είπε ο Πεσκόφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Νωρίτερα την Κυριακή ο Νετανιάχου δήλωσε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Μόσχα την Πέμπτη για συνομιλίες με τον Πούτιν σχετικά με τις προσπάθειες του Ιράν να αποκτήσει μια μόνιμη παρουσία στη Συρία.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η τουρκική πρεσβεία στη Ρωσία επιβεβαίωσε τα σχέδια του Ερντογάν να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 9 και 10 Μαρτίου.

Εμείς να πιστέψουμε, καλόπιστα, ότι αυτά τα δύο ραντεβού δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Γιατί εάν έχουν σχέση ανοίγει μεγάλη συζήτηση….

Σχετικά άρθρα