Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ματέο Ρέντσι: Εάν ο πατέρας μου είναι ένοχος για τις εργολαβίες να τιμωρηθεί

Ματέο Ρέντσι: Εάν ο πατέρας μου είναι ένοχος για τις εργολαβίες να τιμωρηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Έργα, Ιταλία, Ματέο Ρέντσι, Σκάνδαλο,

«Ο πατέρας μου θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη, αν είναι ένοχος θα πρέπει να καταδικασθεί ακόμη και με τη διπλάσια από την προβλεπόμενη ποινή», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, αναφερόμενος στη δικαστική υπόθεση για κρατικές εργολαβίες και αθέμιτες πιέσεις, κατά την οποία διεξάγεται έρευνα και σε βάρος του πατέρα του, Τιτσιάνο Ρέντσι.

Μιλώντας στο δίκτυο La7, ο πρώην επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης υπενθύμισε ότι «οι δίκες δεν γίνονται με τα άρθρα των εφημερίδων».

Τόνισε επίσης ότι ο υπουργός αθλητισμού Λούκα Λόττι δεν πρέπει να παραιτηθεί, παρ’ όλο που σε βάρος του διεξάγεται έρευνα για αποκάλυψη απόρρητων στοιχείων.

Ο Τιτσιάνο Ρέντσι ανακρίθηκε επί τρεις ώρες από τους εισαγγελείς της Ρώμης την Παρασκευή, με τους συνηγόρους υπεράσπισής του να τονίζουν ότι ο πελάτης τους απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Πρόσθεσαν ότι κάποιοι έκαναν κατάχρηση του ονόματός του και πως ο πατέρας του Ματέο Ρέντσι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ, άμεσα ή έμμεσα, για κρατικές εργολαβίες. Ο Τιτσιάνο Ρέντσι δεν προέβη σε κάποια δήλωση.

Σχετικά άρθρα