Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανός εμφανίζεται ως νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας και διάδοχος της Ελισάβετ

Αμερικανός εμφανίζεται ως νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας και διάδοχος της  Ελισάβετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο,

Βρέθηκε ο Αμερικανός που “βάζει τα γυαλιά” στον Αρτέμη Σώρρα ονόματι  Αλαν Β. Εβανς που εμφανίζεται ως ο νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας και διάδοχος της βασίλισσας Ελισάβετ, και μάλιστα υποστηρίζει με διαφήμισή του (!) στους λονδρέζικους Times πως θα καταλάβει τον θρόνο μετά τον θάνατό της.

Εβανς υποστηρίζει πως είναι ο νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας και πως θα διεκδικήσει την ιστορική βασιλική περιουσία και τους τίτλους του μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Υποστηρίζει δε, ότι είναι απόγονος του ιδρυτή του Βασιλείου της Ουαλίας Κουνέντα Απ Εντεντ που έζησε τον 4ο αιώνα μ.Χ., αποδεικνύοντας πως, ακόμη κι αν είναι ένα ακόμη “τρολάκι” του Διαδικτύου, τουλάχιστον έχει κάνει την έρευνά του.

Θα απαιτήσει τον θρόνο μόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Εβανς, που διαμένει μόνιμα στο Κολοράντο, διαβεβαίωσε τους Βρετανούς πως θα απαιτήσει τον θρόνο μόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και πως δεν θα τη διώξει από βαθύτατο σεβασμό στο πρόσωπό της.

“Η ελευθερία και η ισότητα πρέπει να προωθηθούν”, τονίζει στο τέλος της διαφήμισής του και υπόσχεται να κάνει ξανά σπουδαία τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Εβανς το 2012 προσπάθησε να οικειοποιηθεί μια τεράστια έκταση στο Τουίγκς, στην αμερικανική πολιτεία της Τζόρτζια, και απορρίφθηκε αμέσως από τους δικηγόρους.

Είχε επίσης ισχυριστεί πως 35 ιδιοκτήτες ακινήτων ζούσαν στο κτήμα όπου ζούσαν κάποτε οι πρόγονοί του, αλλά δεν είχε καμία απόδειξη για να στηρίξει τον ισχυρισμό της κυριότητας.

Σχετικά άρθρα