Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ: Συνελήφθη και δεύτερη γυναίκα για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ

Θρίλερ: Συνελήφθη και δεύτερη γυναίκα για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Δολοφονίες, Κιμ Γιονγκ Ουν, Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία,

Οι Αρχές της Μαλαισίας συνέλαβαν μια ακόμα γυναίκα, που είναι ύποπτη για τη δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν, μετέδωσε το μαλαισιανό πρακτορείο Bernama σήμερα Πέμπτη, επικαλούμενο τον γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας.

Η αστυνομία στη Μαλαισία ανακοίνωσε ότι η δεύτερη γυναίκα που συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, είχε διαβατήριο από την Ινδονησία.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τηλεοπτικό υλικό (CCTV) στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ενώ η σύλληψή της έγινε στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τοπική ώρα.

Την Τετάρτη, η μαλαισιανή αστυνομία έθεσε υπό κράτηση μια γυναίκα που έφερε βιετναμέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα και ανακοίνωσε ότι αναζητά “μερικούς” ακόμα ξένους ύποπτους στην υπόθεση του θανάτου του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, που αρκετοί θεωρούν πολιτική δολοφονία που διατάχθηκε από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.

Στο μεταξύ, ενώ την Τετάρτη η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε αίτημα των αρχών της Βόρειας Κορέας για την παράδοση της σορού, σήμερα οι αρμόδιες αρχές στη Μαλαισία δηλώνουν ότι είναι πιθανό να παραδώσουν τη σορό του Κιμ Γιόνγκ Ναμ στους οικείους του, μέσω της πρεσβείας της Βόρειας Κορέας, μετά την ολοκλήρωση των αστυνομικών και ιατροδικαστικών ερευνών.

Ήδη, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Μαλαισίας δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα ζήτησε τη μεταφορά της σορού του Κιμ Γιόνγκ Ναμ.

Σχετικά άρθρα