Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκπρόσωπος Μέρκελ: Μπορούμε να βρούμε μία “καλή και εποικοδομητική” λύση για την Ελλάδα

Εκπρόσωπος Μέρκελ: Μπορούμε να βρούμε μία “καλή και εποικοδομητική” λύση για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βερολίνο, Γερμανία, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, Στέφεν Ζάιμπερτ,

Αισιόδοξος πως Ελλάδα και Θεσμοί μπορούν να βρουν μία «καλή και εποικοδομητική» λύση, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, ερωτηθείς για την πορεία των ελληνικών διαπραγματεύσεων.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε έναν καλό και εποικοδομητικό τρόπο για να προχωρήσουμε» τόνισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ και υπενθύμισε ότι τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης έχουν επιδείξει αλληλεγγύη στην Ελλάδα επί σειρά ετών.

«Η Γερμανία είναι δεσμευμένη στην επιτυχία του ελληνικού προγράμματος βοήθειας» επανέλαβε στο ίδιο πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών διαβεβαίωσε ότι το Βερολίνο «θέλει να κρατήσει ενωμένη την Ευρωζώνη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας».

«Θα στηρίξουμε ό,τι χρειαστεί η Ελλάδα και γι’ αυτό θέλουμε το πρόγραμμα να συνεχίσει να είναι επιτυχημένο» κατέληξε, ο Γερμανός αξιωματούχος.

Σχετικά άρθρα