Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτελέστηκε εγκληματίας στις ΗΠΑ που είχε βιάσει και δολοφονήσει μητέρα και τα παιδιά της

Εκτελέστηκε εγκληματίας στις ΗΠΑ που είχε βιάσει και δολοφονήσει μητέρα και τα παιδιά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δολοφονίες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θανατική Ποινή, Μιζούρι,

Ένας θανατοποινίτης εκτελέστηκε στην πολιτεία του Μιζούρι στις ΗΠΑ, καθώς είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία μιας γυναίκας και των δύο παιδιών της το 1998.

Ο 37χρονος Μαρκ Κρίστεσον εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση κι ο θάνατος του, ανακοινώθηκε στις 19:05 το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα).

Ο Κρίστεσον ήταν 18 χρονών όταν μαζί με τον τότε 17χρονο ξάδερφό του είχαν εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας, βιάζοντας τη μητέρα, μπροστά στα παιδιά της, στην μικρή πόλη Βίχι του Μιζούρι.

Όταν τα δύο παιδιά, η 12χρονη κόρης της και ο 9χρονος γιος της αναγνώρισαν τον έναν από τους δύο εισβολείς, οι έφηβοι απήγαγαν την οικογένεια και δολοφόνησαν και τους τρεις σε μια λιμνούλα κοντά στο σπίτι τους.

Πρώτα έσφαξαν την μητέρα, που ξεψυχώντας έλεγε στα παιδιά της πόσο τα αγαπάει, είναι οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Πέταξαν τα πτώματα στη λίμνη και έπειτα προσπάθησαν να διαφύγουν.

Στη διαδρομή για την Καλιφόρνια, όπου τελικά συνελήφθησαν μία εβδομάδα μετά το έγκλημα, πουλούσαν αντικείμενα που είχαν κλέψει από το σπίτι της οικογένειας.

Ο ξάδερφος του Κρίστεσον εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης γιατί συμφώνησε να συνεργαστεί με τις αρχές εναντίον του 18χρονου, τότε εγκληματία.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, λίγο πριν πεθάνει ο άντρας ψιθύριζε «σας αγαπώ» στον αδερφό του και τη γυναίκα του που ήταν παρόντες στις τελευταίες του στιγμές.

Σχετικά άρθρα