Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστασιάδης: Στο μυαλό μου δεν είναι οι εκλογές του 2018, ούτε και το πολιτικό κόστος

Αναστασιάδης: Στο μυαλό μου δεν είναι οι εκλογές του 2018, ούτε και το πολιτικό κόστος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Τουρκία,

«Αυτή την ώρα στο μυαλό μου δεν είναι οι εκλογές, ούτε και το πολιτικό κόστος όταν παίρνω πολιτικές αποφάσεις» τόνισε ο Νίκος Αναστασιάδης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ασχολείται με τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Megaone», ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, υπογράμμισε ότι «οριστικά και αμετάκλητα λύση με δικαίωμα μονομερούς επέμβασης ή εγγυητικά δικαιώματα δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή», ενώ επανέλαβε ότι η «η συνεργασία με την Ελλάδα είναι αρραγής».

Για την ανταλλαγή χαρτών ο πρόεδρος Αναστασιάδης επεσήμανε ότι, όταν ξεκινάς τον διάλογο στα αρχικά στάδια θα υπάρχουν διαφορές, αλλά γίνεται ο διάλογος για να καταλήξουμε, για να προσθέσει πως υπάρχουν ευαίσθητες περιοχές και πάνω σε αυτές θα γίνει διάλογος.

Για το θέμα του εδαφικού σημείωσε ότι υπάρχουν διαφορές και όσο μένει ο ζωντανός ο διάλογος, το εδαφικό θα συζητιέται για να λυθούν οι διαφορές.

Υποστήριξε ότι με την πολιτική του πέτυχε να καθίσει η Τουρκία να συζητήσει την ασφάλεια και ότι δεν συζητήθηκε η εκ περιτροπής προεδρία.

Υπογράμμισε ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία πρέπει πρώτα να λυθούν για να λυθεί το Κυπριακό και κακώς, σημείωσε, κάποιοι δημιουργούν κλίμα υπεραισιοδοξίας.

Σχετικά άρθρα